Vital 5

VITAL 5
Ovaj program namijenjen je svima onima koji žele održati zdravlje svojega organizma a posebno kada su u pitanju  zglobovi.  Posebno je namijenjen sportašima i svima onima čiji organizam trpi posebne napore.
Paket  VITAL 5 sadrži : 

 Forever freedom, Forever active Probiotic, Forever argi+, Forever arctic sea, Forever daily us

Kako djeluju pojedini proizvodi ?

Aloe Forever Freedom

FOREVER  FREEDOM

U paketu se nalazi 4 pakovanja , svako 1 litra , što je dovoljno za mjesec dana koliko inače traje cijeli program.
Glavni sastojci su ;  Aloe vera  89  % Glukosamine sulfat , Chondroitin sulfat , Methyl sulfonil methane .
Ovo su tvari koje se u prirodi nalaze u sustavu zglobova ali starenjem ih gubimo, slabi njihova funkcija i dolazi do pojave artritisa i srodnih bolesti.
Navedeni sastojci djeluju u sinergiji sa  Aloe verom  što povećava njihovu učinkovitost . Naime kada bismo koristili svaki za sebe tako bi i djelovali . 

Ova nova formula je nastala kao rezultat rada tima najboljih stručnjaka kompanije  FOREVER  LIVING  PRODUCTS .

Forever Active Probiotic

 

FOREVER  ACTIVE  PROBIOTIC

U paketu Vital 5 nalazi se i ovaj proizvod koji sadrži kapsule sa 6 vrsta bakterija koje su bitna za normalan rad crijeva.
To su :
Lactobasillus  acidophilus , Bifidobacterium longum , Bifidobacterium  lactis, Lactobacillus bulgarics, Lacidobacilus  pllantarum
Kapsule su rađene po posebno patentiranoj tehnologiji koja omogućuje aktivaciju bakterija tek kada kapsula dođe u tanko i debelo crijevo.
To je jedini proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži 6 vrsta probavnih bakterija, a da se ne mora čuvati u hladnjaku.

 

 

FOREVER  ARGI +

Još jedan vrhunski proizvod u paketu  VITAL 5.  ARGI + osigurava 5 grama L – arginina po dozi , plus vitamine koji osiguravaju snagu vašem tijelu tokom cijelog dana.
L – arginine  je aminokiselina  koja je toliko snažna da ju stručnjaci  nazivaju čudotvornom molekulom 
Naime , naše tijelo  L – arginine pretvara u dušikov oksid a to je molekula koja pomaže opuštanju krvotoka , širenju krvnih žila i samim tim bolji protok krvi.
To je jako bitno jer pomaže funkcijama našega tijela i svakoga organa
A R G I +
Pomaže tako što : regulira razinu krvnog tlaka, održava opće kardiovaskularno zdravlje, održava imunitet i mišiće ,osigurava rast i oporavak kostiju , poboljšava i održava mušku spolnu funkciju.
Forever Artic Sea

ARTIC SEA OMEGA 3

U sastavu kompleta Vital 5 nalazi se i ovaj proizvod kompanije  FOREVER LIVING PRODUCTS. 
U ovom pakovanju nalaze se Omega 3 i Omega 9 .
Morska ulja sadrže u velikim količinama EPA i DHA ( nezasićene masne kiseline ). One potječu iz morskih biljki i algi a lancem prehrane ugrađuju se u tijela riba i sisavaca.

OMEGA 9

Nalaze se uglavnom u djevičanskom maslinovom ulju. Ta nezasićena masna kiselina ima izvrsno svojstvo da snižava razinu kolesterola u krvi.

 

FOREVER DAILY

Revolucionarni sustav unosa hranjivih tvari ,pruža savršeno izbalansiranu mješavinu 55 hranjivih sastojaka, uključujući najznačajnije vitamine i minerale

 

 

Ova jedinstvena formula kreirana je kako bi njegovala i hranila naše tijelo popunjvanjem nedostataka u svakodnevnoj prehrani i pruža zadovoljavajuće zdravlje i vitalnost

Vašu narudžbu možete izvršiti ovdje ako kliknete na naš  Webshop

Webshop

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.