Moje iskustvo – Aloe vera i životinje

Aloe vera i životinje

Osobno koristim proizvode Aloe vera , međutim malo je poznato da na taj proizvod jako dobro reagiraju i životinje pa navodim dva osobna iskustva.
Kujica stara 5 godina imala je problema sa analnim žlijezdama . Svakih mjesec dana morala je na čišćenje kod veterinara. To je za nju bilo jako mučno i teško. Riješili smo pokušati sa Aloe verom.
Napominjem da je jako bitno da je to čista Aloe vera . Dakle, koristili smo 99,7 % čistu Aloe Forever Aloe Vera gel
veru .

 

U svaki obrok stavili smo 0.3 dl Aloe  tokom mjesec dana . Iako je miris malo težak nije pravila problema , uredno je konzumirala hranu.
Napominjem da je to bila kuhana hrana
Nakon mjesec dana , na veliko iznenađenje problem je gotovo nestao , pa nastavljamo i dalje sa ovom terapijom.

 

M A Č K A

Obzirom da sam neovisni poslovni suradnik kompanije FOREVER  LIVING  PRODUCTS   jednom prijatelju preporučio sam  ALOE  FIRST   i  ispričao kako ga sve može koristiti  ako zatreba .

 

Forever Aloe First
Nakon nekog vremena čovjek me nazvao i kaže da ima mačku koja je inače kućna ljubimica .
Problem je nastao kada je negdje dobila veliku ranu na desnoj nozi.
Odnio je mačku veterinaru i on mu je rekao da se to jako inficiralo i da tu nema lijeka neka nađe lovca i neka to riješi.
Naravno , slijedilo je pitanje , dali bi tu pomogao  ALOE FIRST  ?  
Preporučio sam mu da češće u toku dana tu ranu našprica.  Nakon 15 dana nazvao sam telefonom da provjerim što se dogodilo . Slijedio je odgovor :
– Gospodine , mačka se lijepo oporavila i staje na nogu a ja sam i mačku i taj proizvod odnio veterinaru i on je rekao da ga čim budete mogli posjetite.  Naravno da sam to učinio .
Kakose to dogodilo ?  Naime ovaj proizvod sadrži 78 % Aloe vere , 11 ekstrakata ljekovitih biljki , i propolis .
Kada su u pitanju rane , propolis odmah dezinficira ranu a Aloe vera ima to svojstvo da zateže kožu i na taj način rane tri puta brže zacjeljuju nego klasičnim liječenjem.
Bitno je naglasiti da nije važno gdje je rana , na čovjeku ili životinji jer rana je ipak rana , ovaj proizvod jednako djeluje.
Navedene proizvode kao i sve druge iz proizvodnje kompanije FOREVER LIVING PRODUCTS  možete naručiti ovdje klikom na Webshop

Webshop

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.