Imunološki sustav i Aloe vera

 Kako  ojačati  imunološki  sustav ?

Ojačajte svoj imunološki sustav na potpuno prirodan način sa  Aloe verom .  Ali najprije da vidimo što je to imunološki sustav . Pri samom pominjanju odmah nam pada na pamet zdravlje.
Jednostavno rečeno, imunološki sustav je ustvari sposobnost organizma da se sam obrani od različitih napada .
Kada dođe do napada virusa i bakterija ili bilo kojeg drugog napada, imunološki sustav postavlja barijeru kako bi spriječio da bilo što sa strane uđe u naš organizam.
Problem nastaje kada taj sustav oslabi. U toj situaciji sustav aktivira bijela krvna zrnca ( leukocite )  Iako ih ima samo 1 % , izuzetno su  važna . Leukociti ustvari napadaju i uništavaju strana tijela. Forever Aloe Vera gel

Aloe vera gel

Osnovni proizvod kompanije  Forever  Living  Products. 
Rađen je po posebno patentiranom i zaštićenom postupku tako da na svjetsko tržište dolazi u svom izvornom obliku.
U pakovanju jedne litre nalazi se 99,7 % čiste Aloe vere a po sastavu isto kao da ste rasjekli list Aloe vere i popili  tekućinu iz lista,  Naime Aloe vera je najučinkovitija kada je čista.  Osnovna namjena je da ojača  imunološki  sustav 
U tankom crijevu nalaze se gotovo mikroskopski sitne resice koje su odgovorne za imunološki sustav, Vremenom se one jednostavno poravnaju i ne vrše svoju funkciju.
Osim što detoksinira organizam , uništava viruse i bakterije i regulira probavu , Aloe vera čisti crijeva i tako oslobađa resice u tankom crijevu i tako ponovno aktivira imunološki sustav.
Djeluje protiv upala u organizmu kao što su bronhitis, upala pluća , astma ,upala porebrice , smiruje kašalj , upale gastrointestinalnog trakta , upale urinarnog trakta ( kamenac u bubregu , upale mokraćnih kanala i mjehura ) 
Uništava viruse , bakterije , gljivice  ( osobito Candida albicans ) i lličinke. Ima svojstvo da steže površinu sluzokože i povrijeđene kože. Umanjuje bolove popravlja stanje psihe, Regulira stolicu , smanjuje razinu šećera u krvi.

Najvažnija  funkcija  Aloe vere  je da  aktivira  sposobnost     organizma za  samoizlječenje

Aloe veru kao i druge proizvode kompanije Forever Living Products možete naručiti ovdje klikom na  Webshop  a zatim na Bodovni proizvodi.

Webshop

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.