Aloe First

Aloe First

Proizvod koji bi se trebao naći u svakoj priručnoj kućnoj apoteci. Rađen je po posebnoj formuli a kod manjih iritacija kože djeluje umirujuće.
Osim što sadrži po posebno patentiranu  stabiliziranu Aloe veru 78 % , tu su još propolis , alantoin a isto tako i specijalni ekstrakti jedanajst ljekovitih biljaka.Forever Aloe First
Aloe First je tekuća emulzija koju možemo koristiti kod svih rana . nije bitno dali je rana na čovjeku ili životinji. Propolis kao sastavni dio odmah dezinficira ranu .
Aloe vera ima svojstvo da zateže kožu. Otvorene rane tri puta brže zacjeljuju nego klasičnim liječenjem.
Može se upotrijebiti kod iritacije grla tako što se nekoliko puta u toku dana ušprica u grlo.  Važno je napomenuti da se tako ušpricana tekućina može progutati ali se nesmije piti.
Naime , ako se pije , jaka koncentracija ljekovitih biljaka može izazvati blagu mučninu u želucu.
Ako ste alergični na propolis prije nego koristite Aloe First isprobajte ga na zapešću i grudima pa ako se ne pojavi alergijska reakcija možete nastaviti sa uporabom.
Ako imate problema sa sinusima  ( osobno iskustvo )  koristite malu kapaljku koju možete kupiti u svakoj apoteci.
U ležećem položaju u svaku nosnicu ukapajte nekoliko kapi. Može se dogoditi da u početku peče a to je zato jer je na tom mjestu upala. Nakon nekoliko tretmana ta pojava prestaje.
Ukoliko imate bolove u uhu , nakapajte nekoliko kapi u uho i bol će prestati.
Aloe First  je prva pomoć kod opeklina od sunčanja , zračenja , zaustavljanja krvarenja , kod bolova u mišićima , grčeva mišića , iščašenja i uganuća , paradentoze , kožnih bolesti , alergija , upale usne šupljine , krvarenja iz desni , prhuti , seboreje ……..
Djeluje umirujuće na kožu nakon depilacije voskom , štiti kosu od štetnog utjecaja onečišćivača i klora.  Tretman za kosu prije trajne ondulacije.
Kombinacija Aloe vere i ljekovitih biljaka pruža prirodno  ph – uravnotežen sprej , lagan za nanošenje čak i na najosjetljiviju kožu.

Sve su ovo razlozi da se Aloe First  može preporučiti kao prva pomoć u svakom domaćinstvu

Aloe First kao i sve druge proizvode kompanije  FOREVER  LIVING  PRODUCTS možete naručiti ovdje klikom na  Webshop  i zatim Bodovni proizvodi

Webshop

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.